Nature's Fresh Gift Box-Cleansing Face Foam 150ml +Q10 Day Cream 50ml Zelia Cosmetics Κ23
Κωδικός:
zelia_Κ23
Εταιρεία:

Αποστολή σε 4 έως 7 ημέρες
40.50€
Περιγραφή

Ένα σετ που περιέχει δύο προϊόντα από τις σειρές DIONE και EROFILI, τον Αφρό Καθαρισμού Προσώπου μας, έναν αποτελεσματικό αφρό καθαρισμού με αντισηπτική δράση που ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος της επιδερμίδας και την Αντιοξειδωτική και Αναπλαστική Κρέμα Ημέρας με Q10, μια πλούσια κρέμα ημέρας με βιολογικούς ενεργοποιητές ελαστίνης και κολλαγόνου, για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Αφρός Καθαρισμού Προσώπου DIONE Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση και τα ενεργά συστατικά του αφαιρεί σμήγμα, μακιγιάζ και ρύπους, ενώ συγχρόνως περιποιείται και υποστηρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν ξηραίνει. Είναι πλούσιος σε στυπτικά συστατικά, που απομακρύνουν τους παράγοντες που προκαλούν ανάπτυξη μικροοργανισμών και βακτηρίων, καταπραΰνει το δέρμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Περιέχει φυσικούς παράγοντες αφρισμού και είναι μη φαγεσωρογόνος. Ο αφρός καθαρισμού ανήκει στην κατηγορία των Clean Beauty Products, που είναι τα δερμοκαλλυντικά με πρώτες ύλες στο σύνολό τους φιλικές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Παράγεται στην Ελλάδα και είναι δερματολογικά ελεγμένος. Ο Αφρός Καθαρισμού προσώπου Cleansing Face Foam DIONE αποτελείται από 98.00% φυσικής προέλευσης συστατικά και βιταμίνες. Είναι κατάλληλος για άνδρες και γυναίκες με ξηρό, μικτό ή λιπαρό με τάση ακμής δέρμα.

Ποια συστατικά αγαπάμε περισσότερο σε αυτή τη φόρμουλα; Το ανθόνερο αμαμελίδας, την Aloe Vera, την προβιταμίνη Β5, τα αιθέρια έλαια tea tree, φασκόμηλου, δενδρολίβανου, χαμομηλιού και γερανιού.

Αντιοξειδωτική και Αναπλαστική Κρέμα Ημέρας EROFILI με Q10 Μια ξεχωριστή αναπλαστική κρέμα ημέρας, που περιποιείται την επιδερμίδα προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης και ενυδάτωση. Αποτελείται από 98.90% φυσικής προέλευσης υλικά και βιταμίνες. Είναι  μια δερμοκαλλυντική κρέμα φτιαγμένη από φιλικές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον φυσικές ή φυσικής προέλευσης πρώτες ύλες. Δίνει σφριγηλή και λαμπερή όψη, ενεργοποιώντας τον φυσικό μεταβολισμό της επιδερμίδας, ενώ την προστατεύει από φθορές και τοξίνες. Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες ως και 35 ετών, για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Ποια συστατικά αγαπάμε περισσότερο σε αυτή τη φόρμουλα; Το συνένζυμο Q10, το σύμπλοκο χαλκού με αμινοξέα, το αμυγδαλέλαιο, το βούτυρο Καριτέ, τα εκχυλίσματα ελιάς, πολύκομπου και ελίχρυσου.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Σχετικά Προϊόντα